Foto: Bertrik Hakvoort van Fotografie Hakvoort. Deze foto weerspiegelt de stille schoonheid van de winter.

 

Moederbrein: de start van een prachtig avontuur

Een geweldig goed en gezegend 2016 toegewenst

 

Een veelbewogen jaar ligt achter de rug. Iedereen kan voor zichzelf hoogte- en dieptepunten invullen. Op het wereldtoneel deden de toenemende terreur, onverwacht grote vluchtelingenstromen en natuurrampen ons steeds opschrikken. Maar er waren ook mooie momenten. De spontane hulp die op gang kwam en de getoonde eenheid na verschrikkelijke gebeurtenissen. In je persoonlijke leven maakte jij het afgelopen jaar ook ongetwijfeld veel bijzondere gebeurtenissen mee. Misschien wel de geboorte van een kind. 

 

Voor ons persoonlijk was een waar hoogtepunt de lancering van MoederBrein op 7 oktober. De geboorte van de website betekende een sprong in het diepe. Maar het is een prachtig avontuur dat tot nog toe heel goed uitpakt. Nog steeds stromen dagelijks de likes en reacties binnen en groeit het aantal volgers van onze Facebookpagina. De teller staat inmiddels rond de 3.400. Dat is boven verwachting.

 

Geweldig dat zoveel moeders (en enkele vaders) zich herkennen in onze verhalen. We werken keihard om het komende jaar jullie ook weer elke werkdag te verrassen met inspirerende, ontroerende en herkenbare verhalen, blogs, tips en weetjes. Blijf ons vooral volgen. En als jullie vragen of opmerkingen hebben, stuur dan een mail naar info@moederbrein. Wij gaan met die tips aan de slag.   

 

MoederBrein wenst iedereen een goed, gezegend en bovenal vreedzaam nieuw jaar toe. Een jaar met veel begrip, aandacht en liefde voor elkaar. Laten we op zoek gaan naar wat ons verbindt als moeders zijnde en er samen wat moois van maken.