Tot wel 40 procent korting op Veneta raamdecoratie!

Inspirerende tips voor de leukste baby- en kinderkamers,

van stoere mancave tot een prachtige junglekamer

 

Hoera, zomervakantie, alle tijd om de kinderkamers helemaal onder handen te nemen.

Ben je niet zo’n Crea Bea? Geen nood, dankzij de geweldige tips van Veneta creëer jij in no time een vrolijke junglekamer voor de baby, een stoere jongenskamer in de vorm van een mancave of een prachtige sterrenhemel voor je dochter. En Veneta biedt nog veel meer. Laat je inspireren door een leuke moodboard op Veneta’s site, bekijk de coolste foto’s en nodig vrijblijvend één van Veneta’s specialisten uit die gratis advies geeft en alles keurig opmeet. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe raamdecoratie straks perfect past.

 

Maak gebruik van de expertise van dé online specialist in raamdecoratie.

Omdat Veneta alle bestellingen direct op maat laat maken in één van de fabrieken is de huur van dure winkelpanden overbodig. Dat merken klanten direct in de prijs, die is tot wel 40 procent lager dan bij andere winkels. Genoeg redenen dus om met Veneta in zee te gaan. De kinderkamer krijgt een frisse look met nieuwe kindergordijnen en jij bespaart bijna de helft, een echte win-win-situatie.

 

Vind je het lastig om je moodboard samen te stellen?

Bestel dan één van de gratis kleurstalen van de raambekleding. Zo weet je zeker of de kleuren passen bij jouw huis. Uiteraard helpt één van de specialisten je ook graag op weg, want Veneta streeft naar honderd procent klanttevredenheid. Onverhoopt toch een foutje in het hele proces geslopen? Dan ontvang je gratis een nieuw en passend product, mét standaard acht jaar garantie. Dus wat let je? Surf direct naar Veneta en ga vandaag nog aan de slag.

 

Tekst: Alice ten Napel in samenwerking met Veneta.com. 

Beeld: aangeleverd door Veneta.com