Met een paar handige tips zie je er ook fabelachtig mooi uit tijdens de feestdagen. MoederBreins Imago Stylist Sandra Niezink van Stijlvol.nu ging op onderzoek uit en selecteerde de leukste trends voor de komende weken. En het leukste hiervan? Ze zijn ontzettend goed betaalbaar.

In deze lace dress van mamalicious ben je een plaatje!

De kleur oud roze is dé trend voor de feestdagen van 2016! Durf je deze kleur niet aan? Er is ook een veilige, maar zeer stijlvolle navy blue variant.

Deze dress is toch wel het allermooiste met een hak eronder. Gewoon alleen bij de entree 😉 En verder? Neem stiekem je sloffen mee! Je hebt een goed excuus 🙂

  

Smoking! Maar dan anders!

Voor een verrassend comfortabele party outfit.

Draag een (zwart) jersey jurkje.

 

zwart-jurkje-2

Met een smoking blazer!

 

 

 smoking-blazer-2

Combineer dit met een (imitatie)leren legging.

imitatie-legging-2

 

En een (lak)loafer.

lak-loafers-2

 

Draag bij voorkeur alle items in het zwart 🙂 Dit draagt heerlijk comfortabel. En de smoking blazer is het feestelijke extraatje!

 

 

Kant en volants… altijd in voor een feestje!

 

Veel mensen hebben wel een basic witte blouse in de kast hangen. Zeker rond de kerstdagen wil deze nog wel eens de kast uitkomen. Dat gecombineerd met ‘iets zwarts’. Onder het mom van zwart met wit past bij kerst.

 

blouse-met-volants-2

 

Hoeveel feestelijker is een blouse met volants of kant! Deze varianten voor mama’s zijn iets langer en daarom prima te dragen op een basic zwarte broek naar keuze! Draag daarbij hakken of een loafer als schoen. Nog een paar mooie oorbellen en je outfit voor de feestdagen is af!

blouse-met-kant-2

 

 

Ook deze zwarte blouse is heel stijlvol.

 

Ga eens voor eigenwijs!

 

Veel feestkleding is zwart. Dat is veilig en altijd goed. En ja, het kleedt af!

Maar jij en je buik mogen gezien worden! Dus ga eens voor eigenwijs en kleed jezelf in een lichte kleur! En maak die kleur extra bijzonder door je hele outfit in lichte kleuren te kiezen. En deze keer het NIET te combineren met zwart. Deze gebreide jurk draagt comfortabel en is heerlijk warm! Een lichte (skinny) broek eronder (ton-sur-ton kleurcombinaties zijn zeer geschikt)! 

 

 

gebreide-jurk-2

Gecombineerd met warme laarzen vier je kerst in Scandinavische stijl. Clean van kleur, vorm en materialen!

laarzen-helemaal

 

En ook…

Kies je er toch voor om niet te investeren in positiekleding voor kerst? Ga dan voor een all-black-look die in je kast hangt. Maar maak je look bijzonder door met aandacht je make-up en accessoires te kiezen! Een beetje meer glans op je gezicht en bijvoorbeeld gouden of zilveren sieraden en een feestelijke schoudertas of clutch…

43518073-gouden-vrouw-accessoires-make-up-stukken-sieraden-en-glanzend-portemonnee-bovenaanzicht

 

 

Eye make up for red lips

Afbeelding van Pinterest

 

Wie is Sandra Niezink?

2015-05-07 Sandra Niezink uitsnede

Foto: Morefotografie

Imago stylist Sandra Niezink is teamlid van MoederBrein en heeft haar eigen bedrijf Stijlvol.nu. Tevens werkt ze bij de bekende winkel Rinsma Fashion. Op de site van MoederBrein geeft Sandra regelmatig styling tips.

Meer lezen over Sandra? Surf naar Stijlvol.nu of lees de artikelen die eerder verschenen op de site van MoederBrein.