Foto: Bron Pinterest

Tips van onze imago stylist Sandra

Zo deal je met de februari look

(lees: dat bleke wintergezicht)

 

Van onszelf zien we er in februari vaak niet zo heel florissant uit.

Don’t take it personally… We hebben vitamine D (lees: de zon) nodig!!!
We krijgen zin in het voorjaar. Het is ons aan te zien dat we dat dringend nodig hebben… Veel mensen zien bleekjes en voelen zich wat moe en kleurloos…

 

Gebruik make-up op een slimme manier

We zijn dan weleens geneigd om dat oogpotlood nog maar wat dikker aan te zetten… ‘Dat spreekt iets meer’, zeggen we dan. Dat klopt! Het spreekt alleen niet altijd iets positiefs… Want die donkere rand om de ogen laat de huid vaak nog bleker lijken. 

 

Ga vast aan het voorjaar denken

En ook al is het weer er vaak nog niet aan toe… Doe gewoon wat de mode ook doet!!!! Ga vast aan het voorjaar denken!!! Over florissant gesproken… !!! Het woord betekent ook wel ‘bloeiend’.  Breng een beetje kleur, licht, print en glans in je uiterlijk en je zult er minder nawinters uitzien. Dus niet alleen je make-up wat softer en frisser, maar de hele look!!

 

Kies de juiste kleuren make-up!

c2f7205a2fd61022af6f72338a0ea792

Foto: Bron Pinterest

 

Wil je dat oogpotlood niet weglaten… Prima! Maar verzacht de harde lijn door een frisse kleur erover te zetten!! Voor een sprekende, maar frisse look!

 

Trek de positieve lijn ook in je kapsel door

0e9b4d127ac21be0714249befce3706f

Foto: Bron Pinterest

 

Ga op zoek naar de positieve lijn… Ook in je kapsel!! Dat houdt in dat, net zoals het met zorg geknipt is, jij het ook met aandacht behandelt 🙂 Laat het niet zomaar los om je gezicht hangen. Maar zorg dat er volume en veerkracht in zit en dat het je gezicht omlijst en een ‘lift’ geeft! Ook een praktische paardenstaart kan er met een enkele extra handomdraai toch even anders eruit zien.

 

Breng kleur in je leven!

831c299872e6f13fc4a9822483404318

Foto: bron Pinterest

 

Wacht niet met het dragen van kleur tot de zon gaat schijnen. Een goede kleur die past bij jou en je huid zorgt voor een frisse, gezonde uitstraling!! Een dessin in mooie kleuren brengt voor veel mensen meer kleur in het gezicht dan het veilige, makkelijke zwart of grijs…

Eigenlijk hoef je maar één woord te onthouden als je nadenkt over je uiterlijk …

Think SPRING

Note… Voor elk wat wils en wat past… Houd je nu niet van prints … Geen probleem… Met licht, kleur, glans en aandacht ben je er ook.. Houd je nu niet van kleurrijk… Met lichte, zachte, glanzende naturals én aandacht kan het ook!

Op naar de lente!
 

2016-02 Tekst: Sandra Niezink van Stijlvol.nu voor MoederBrein.

 

Wie is Sandra?

2015-05-07 Sandra Niezink uitsnede

Foto: Morefotografie.

Imago stylist Sandra Niezink is teamlid van het MoederBrein en heeft haar eigen bedrijf Stijlvol.nu. Op de site van MoederBrein geeft zij regelmatig styling tips.

Meer lezen over Sandra? Surf naar Stijlvol.nu of lees de artikelen die eerder verschenen op de site van MoederBrein.